Villkor och regler

Det ska vara enkelt att bo hos oss. Vi har transparenta villkor och priser. Här hittar du lite allmänna villkor gällande lägenhetshotellet.

Vår ambition är att göra det tydligt och enkelt att bo här. I korthet kan man säga att vi och våra gäster gillar lugn och ro.

Inget ställe för festande

Vi accepterar inget festande på bekostnad av andra hyresgästers trivsel. Finner vi att du är olämplig som gäst så kommer du inte att få bo kvar.

Vi är ett familjeföretag och har nästan alltid någon på plats som kan svara på frågor. Tveka inte att höra av dig om du undrar över något.

Klicka här för mailformulär och kontaktuppgifter.


Villkor för Slagsta Gate Hotel

Allmänt

Villkoren för bokningen är en överenskommelse mellan dig och hotellet. Om ingen speciell överenskommelse har gjorts så gäller nedanstående regler. För att boka en hotellägenhet måste du vara minst 18 år. Du som bokar är alltid ansvarig för de personer som bor i samma rum. Namn och antalet gäster måste stämma överens med det som angetts i bokningen. Legitimation kontrolleras vid incheckning. Rumspriserna gäller för max två personer. Extrasängar finns att hyra mot en kostnad.

För gruppbokningar och avtalskunder gäller särskilda regler.

Bokning

Vid bokningstillfället är du skyldig att uppge ankomst och avresedag, namn, e-postadress/telefonnummer.

Ankomst och avresa

Incheckning mellan kl. 14.00-17:00 på ankomstdagen eller enligt överenskommelse.

Utcheckning skall ske senast kl. 10.00 (om vardag) eller kl. 12.00 (om helg) på avresedagen om inte något annat avtalats med hotellet.

Avbokningsregler

Avbokningsregler varierar beroende på typ av bokning. Läs den detaljerade beskrivningen noga i bokningsbekräftelsen du fått i samband med din bokning. Våra generella avbokningsregler:

Dygnsbokning: Avbokas kostnadsfritt senast innan kl. 16.00 dagen före ankomst. Vid senare avbokning eller tidigare avresa debiteras hela vistelsen.

Månadsbokning: Avbokas kostnadsfritt senast åtta dagar innan ankomst. Vid senare avbokning eller tidigare avresa debiteras en månad.

Observera att andra avbokningsregler kan gälla för gruppbokningar, företagsavtal samt specialerbjudanden.

Förändring av vistelselängd

Har du beställt för en speciell tidsperiod men avreser tidigare kan det medföra prisjusteringar på spenderade nätter och nätter fram till den nya tidpunkten för avresa. Prisjustering per natt kan ske vid tidigare avresa än avtalat. Detta kommer du överens om med hotellet. Vid tillsvidare bokning tillämpas en månads uppsägningstid.

Betalning

För vissa priser gäller förskottsbetalning, i andra fall betalning i samband med incheckning. Läs detaljerade betalningsvillkor på din bokningsbekräftelse.

Förvaring av värdesaker och bagage

Lämna inte bagaget utan uppsikt i allmänna ytor inom hotellet. Vi erbjuder förvaring som service, men har aldrig ansvar för det inlämnade. Hotellet har ingen skyldighet att förvara egendom som är av högt värde. Hotellet har inget strikt ansvar för egendom du förvarar i hotellägenheten.

Din egen säkerhet

Ta alltid reda på var nödutgångar, larmknappar och brandsläckare är placerade på din våning. Titta noga på utrymningsplanen som är placerad på insidan av dörren till din hotellägenhet.

Vad har jag för skyldigheter

Du som gäst måste vårda hotellägenheten väl och följa de ordningsregler som gäller. Hotellgäster får inte uppträda så att de stör andra gäster. Om gäster uppträder störande eller på annat sätt försummar sina skyldigheter enligt detta avtal kan de avvisas från hotellet. Man har då inte rätt till återbetalning.

Husdjur

Husdjur får inte tas in på hotellet.

Rökning förbjuden

Rökning i hotellägenheten eller i andra utrymmen är absolut förbjudet och kan utlösa ett automatiskt brandlarm. Man bör även vara aktsam med spisen så att inte brandlarmet utlöses. Personer som orsakar larm på grund av oaktsamhet kommer att debiteras alla kostnader som uppkommer på grund av detta. Person som bor i hotellägenheten är helt och hållet ansvarig för de skador som han/hon orsakat hotellet eller tredje part eller som följd av handlingar i strid med avtalet. Medvetna åtgärder/handlingar som strider mot hotellets säkerhetspolicy kan vara skäl för omedelbar uppsägning av bokningen.

Städning och byte av linne

Städning och byte av lakan och handdukar sker 1 gång per vecka. Extra städning kan beställas mot tilläggskostnad. För gruppbokningar och avtalskunder kan särskilda regler gälla. Diskning sköts alltid av hyresgästerna själva.