Bild från lägenhetshotell i Stockholm

Vad som ingår

Att bo hos oss är lite som att bo på hotell, fast man är mer hemma. Du kan bo här så länge du vill. Alla lägenheterna har kök, TV, dusch, toalett och internet och vi städar och byter lakan en gång i veckan.

Vi ligger strax söder om huvudstaden med ca 15 minuters restid in till city. E4:an är vår granne, vilket betyder att det är smidigt att transportera sig till och från oss.

Fullt utrustat kök

Köket är utrustat med tallrikar, bestick, köksgeråd och mikrovågsugn. Det ingår även ett startpaket med diskmedel, diskborste, toapapper, disktrasa och handtvål som ingår i alla lägenhetshyror.

Vi är ett familjeföretag och det är alltid någon här för att svara på dina frågor.

Välkommen!


Närhet till Stockholm

Närhet till Stockholm

Slagsta Gate Hotell ligger i Slagsta strand strax utanför Stockholm. Vi ligger mitt mellan Södertälje och Stockholm, med ca 10 minuters bilväg åt vardera håll. Utanför lägenhetshotellet går det bussar som tar dig till Fittja tunnelbanestation på ca 3 minuter.


Gratis parkering

Parkering

Kommer du med bil finns det gott om parkeringsplatser precis utanför fastigheten. Kostnad för parkering är 35 kr/dygn eller
175 kr/vecka.

Vi har även inhägnade garage platser. Kostnad för garage plats är 80 kr/dygn, 350kr/vecka eller 800kr/månad.


Närhet till naturen

Närhet till natur

Inom promenadavstånd kommer du till Slagsta strand, som erbjuder vacker natur, båtuthyrning och badstrand. Du kan också ta färjan över till Ekerö för skärgårdsmiljö.


Gratis internet

WIFI

I din hyra ingår bredband via WIFI eller vägguttag. Du har en egen anslutning på 100 Mbit/sekund. Du kan surfa hur mycket eller lite du vill.


TV utbud

TV

I alla lägenheter finns en TV med ett basutbud av kanaler.


Städning ingår

Städning

Vi städar ditt rum en gång i veckan. Då byter vi lakan, dammsuger och torkar av alla öppna ytor.

Städningen ingår i hyran. Skulle du vilja ha städning oftare kan detta köpas till som en extratjänst.

Vi har en tvättstuga med flera tvättmaskiner och torktumlare. Dessa går att använda mellan 07-22 (dock ej för tvätt av arbetskläder). Diskning sköts av hyresgästen själv.


Gratis gym via vår partner Fitness World

Gratis gym i fastigheten

På några minuter kommer du ned till Fitness by Schant, ett gym som erbjuder träning i många former och bastu. Vi har knutit avtal med gymmet och erbjuder alla gäster kostnadsfri träning.

För mer info om gymmet, besök deras hemsida


Fräscha gemensamhetsytor

Lobby med fåtöljgrupper

Om du inte vill vara på rummet kan du socialisera eller koppla av i vår gemensamma lobby. Här kan du koppla av med en bok eller spela schack med någon annan som bor hos oss. Vi serverar kaffe och enklare tilltugg.

Vi har även en TV för att visa till exempel stora sporthändelser och andra program som kan vara av allmänt intresse.


Tvättmaskiner för våra gäster

Tvättrum

Som gäst har du tillgång till vårt tvättrum, med tvättmaskin och torktumlare. För att nyttja tvättstugan behöver du köpa ett bokningskort i receptionen, kortet kostar 300 kr och gäller under hela vistelsen, borttappat kort ersätts ej kostnadsfritt. Dina lakan på rummet behöver du dock inte tvätta själv, vi byter dem, dammsuger och städar en gång i veckan.

Tvättrummet kan användas mellan 07-22. Du får dock inte tvätta arbetskläder i maskinerna.